Navedeni uslovi prodaje važe isključivo za pravna lica.


 

PONUDA

D.M.B. PROMET DOO gaarantuje uslove iz predračuna, odnosno ponude, samo u okviru važnosti predračuna, odnosno ponude.

 

PRODAJNI PROGRAM

Zadržavamo pravo da bez prethodnog obaveštenja u prodajni program uvedemo novu robu ili da određenu robu izbacimo iz prodajnog programa.

 

CENE

D.M.B. PROMET DOO svojim predračunima, odnosno ponudama uzima u obzir cene iz trenutno važećeg cenovnika.

Zadržavamo pravo da u određenim slučajevima cene date u predračunu, odnosno u ponudi mogu odstupati od cena  iz trenutno važećeg cenovnika.

Zadržavamo pravo izmene cenovnika bez prethodne najave.

 

CENOVNIK

Cene u cenovniku su iskazane kao jedinične cene za 1 (jedan) komad, osim ako nije drugačije naznačeno.

Cene u cenovniku su iskazane u RSD.

Cene u cenovniku su iskazane bez uračunatog PDV-a.

 

PORUČIVANJE ROBE

Robu možete poručiti bilo  kog radnog dana, od ponedeljka do petka, u period od 8 do 16 časova.

Robu možete poručiti telefonom, slanjem e-pošte, slanjem fax-a ili lično.

  • Poručivanje na brojeve telefona 011/2280-236
  • Poručivanje slanjem e-pošte na adresu prodaja@dmbpromet.rs
  • Poručivanje lično na adresi Stopićeva ulica 2
 

PREUZIMANJE I ISPORUKA ROBE

Robu možete preuzeti lično ili Vam je možemo poslati nekom od kurirskih službi

  • Lično preuzimanje

Poručenu robu možete preuzeti bilo kog radnog dana, od ponedeljka do petka, u period od 8 do 16 časova u prostorijama preduzeća D.M.B. PROMET DOO, Stopićeva ulica 2, 11070 Novi Beograd

  • Isporuka kurirskim službama

Za porudžbine čija je vrednost manja od 50.000 RSD (bez uračunatog PDV-a), troškovi dostave padaju na teret kupca.

Dostava robe kurirskim službama se naplaćuje po važećim cenovnicima kurirskih službi. *

Robu šaljemo kurirskom službom po Vašem izboru. Ako niste naglasili kojom kurirskom službom želite da Vam se roba pošalje, roba će Vam biti poslata D Express-om, danas za sutra.

U slučaju da nemate Ugovor ni sa jednom kurirskom službom, troškove dostave Vam možemo fakturisati i oni iznose 275.00 RSD (bez PDV-a), odnosno 330.00 RSD (sa PDV-om) **

Da bismo bili u mogućnosti da Vam robu pošaljemo onog dana kada ste je i naručili i da biste je dobili narednog dana, *** u obavezi ste da robu poručite najkasnije do 13 časova bilo kog radnog dana od ponedeljka do petka. U slučaju da je roba poručena posle 13 časova, bilo kog radnog dana od ponedeljka do četvrtka, biće Vam poslata narednog dana. Ukoliko robu poručite u petak do 13h biće isporučena u ponedeljak. Ako robu poručite u petak posle 13 časova, roba će Vam biti poslata naredne nedelje u skladu sa dogovorom i mogućnostima.

 

BESPLATNA ISPORUKA

Besplatna isporuka na užoj teritoriji grada Beograda.

Da biste ostvarili pravo na besplatnu isporuku robe, u trenutku poručivanja robe morate imati izmirena sva dugovanja prema nama koja su do tog trenutka dospela na plaćanje.

Da biste robu, koja se isporučuje besplatno, dobili narednog dana ***, ona mora biti poručena najkasnije do 13 časova, bilo kog dana od ponedeljka do petka. U slučaju da je roba poručena posle 13 časova, bilo kog radnog dana od ponedeljka do srede, biće Vam poslata narednog radnog dana. U slučaju da je roba poručena u četvrtak posle 13 časova, odnosno u  petak do 13 časova, pošiljka će Vam biti poslata u petak, a isporučena u ponedeljak. Roba koja se isporučuje besplatno, a poručena je u petak posle 13 časova, biće Vam poslata narednog ponedeljka.

U slučaj da iz bilo kog razloga menjate već potvrđenu porudžbinu , zadržavamo pravo da robu ne otpremimo onog dana kada je ona poručena, već narednog dana.

 

PRIJEM ROBE

U obavezi ste da izvršite pregled robe prilikom svake pojedinačne isporuke robe, bilo da je u pitanju lično preuzimanje ili isporuka kurirskim službama. U slučaju da je došlo do eventualnog oštećenja neposredno na robi i/ili njenom pakovanju, kao i eventualnom odstupanju u naručenoj i isporučenoj vrsti i količini robe, dužni ste da nam to prijavite u roku od jednog dana od dana prijema robe. U protivnom, smatraćemo da ste robu primili u ispravnom stanju i u naručenim količinama i vrsti robe.

 

PLAĆANJE

Vaša je obaveza da svaku fakturu, po svakoj pojedinačnoj isporuci robe, platite u roku naznačenom na samoj fakturi. Ukoliko niste izvršili obavezu plaćanja po ispostavljenoj fakturi, zadržavamo pravo da skratimo rok plaćanja po svakoj narednoj fakturi za buduće isporuke robe, odnosno da obustavimo dalju isporuku robe, bez ikakvih daljih obaveza prema Vama.

Za prekoračenje roka plaćanja, zadržavamo pravo zaračunavanja zatezne kamate.

____________________

* Za cene isporuke robe obratite se direktno kurirskim službama.

** Cena se odnosi na pojedinačne pakete, maksimalne bruto težine do 20kg po paketu.

*** Za robu poslatu danas za sutra, D.M.B. PROMET DOO ne preuzima odgovornost za eventualna kašnjenja u isporuci koja su nastala od strane isporučioca robe, u ovom slučaju kurirske službe ili su izazvana dejstvom više sile.

**** U slučaju da robu poručite u četvrtak posle 13 časova, odnosno u petak do 13 časova, a da pri tom ne naglasite da niste u mogućnosti da robu primite u subotu, troškovi vraćanja i ponovnog slanja pošiljke padaju na Vaš teret.